سرپرستان شهرداری نواحی مختلف تبریز معرفی شدند
ایسنا/آذربایجان شرقی طی حکمی از سوی یعقوب هوشیار شهردار تبریز، علی قاسمی به عنوان سرپرست شهرداری منطقه ۳ و رضا جانفشان نوبری به عنوان شهردار جدید منطقه ۶ و هادی بدری به عنوان شهردار منطقه ۹ تبریز معرفی شد.
محبوب تیزپاز پیش از ظهر امروز در مراسم معارفه شهردار جدید منطقه ۹ تبریز اظهار کرد: تحقق صددرصدی بودجه شهرداری تبریز در سال گذشته اتفاق مهمی بود و امسال نیز در شش ماه نخست سال شهرداری تبریز تحقق بودجه ۱۰۰ درصدی دارد.
وی افزود: در حوزه محیط زیست و سلامت شهروندان، نگاه شهرداری تبریز متمرکز بر سیاستهای پیشگیرانه بود به طوری که اقدامات مهمی از جمله نوسازی ناوگان حمل و نقل عمومی، حذف نمکپاشی در سال گذشته انجام گرفته است.
وی خاطرنشان کرد: خروجی اقدامات شهرداری تبریز در شش ماهه نخست سال، پاکی هوای تبریز در بین شهرهای کشور است و حتی یک روز آلوده نیز نداشتیم.
معاون برنامهریزی و توسعه منابع انسانی شهردار تبریز با اشاره به برنامههای متنوع شهرداری تبریز برای زمستان امسال اضافه کرد: سال گذشته حتی یک کیلوگرم هم نمک خریداری نشده و برای زمستان امسال که پیشبینی میشود سختتر از سال گذشته باشد، تمهیدات ویژهای اندیشیده شود.
وی هادی بدری را یکی از مدیران متخصص و خوشنام شهرداری تبریز در حوزه املاک معرفی کرد.
محمد حسین زاده، شهردار سابق منطقه ۹ تبریز نیز در این مراسم گفت: بازنگری طرح تفصیلی خاوران را با پیگیری مداوم یعقوب هوشیار، شهردار تبریز حل کردیم.
وی افزود: مسیر جذب مشارکت و جذب سرمایهگذاری را با اعتمادسازی مضاعف تسهیل کردیم.
در پایان این مراسم، هادی بدری مدیرکل پیشین املاک شهرداری تبریز به عنوان شهرداری منطقه ۹ معرفی و از خدمات محمد حسینزاده در دوران مدیریت شهرداری منطقه ۹ قدردانی و وی به عنوان اولین سرپرست سازمان جدید مدیریت حمل و نقل مسافر شهرداری تبریز منصوب شده است.
کنترل ساختوساز در حریم شهری موجب جلوگیری از معضلات آینده است
مجبوب تیزپاز پیش از ظهر امروز در مراسم معرفی شهردار جدید منطقه ۶ تبریز اظهار کرد: شهرداری منطقه ۶ تبریز به عنوان یکی از مناطق کمبرخوردار شهر، نیازمند تلاش زیادی برای رفع نیازها، مطالبات و توقعات شهروندان ساکن در آن منطقه است.
وی با اشاره به بودجه ۲۰ هزار میلیاردی شهرداری تبریز در سالجاری افزود: بودجه سالجاری شهرداری تبریز به نسبت سال گذشته ۲ برابر شده که نشانگر توانمندی و ظرفیت بالای شهر و شهرداری است.
وی با اشاره به راهاندازی خزانهداری متمرکز شهرداری تبریز خاطرنشان کرد: ایجاد خزانهداری متمرکز روند اجرای پروژههای عمرانی را تسریع بخشیده و در صورت درآمد پایین مناطق نیز، اجرای پروژههای آن مناطق بدون وقفه ادامه خواهد یافت.
معاون برنامهریزی و توسعه نیروی انسانی شهردار تبریز با اشاره به ارائه خدمات الکترونیک در شهرداری های مناطق اضافه کرد: تبریز نیازمند ورود به دنیای هوشمند شهرسازی است و شهرداری تبریز نیز طی فرایندی چندین ساله به این سمت حرکت میکند.
وی با بیان اینکه مدیریت سنتی در حوزه پرسنل و منابع انسانی امکانپذیر نیست، خاطرنشان کرد: باید در حوزههای فضای سبز، فرهنگی و اجتماعی به سمت هوشمندسازی حرکت کنیم که بودجه ای متناسب برای این موضوع تخصیص یافته است.
وی با اشاره به ضرورت پایش و کنترل حرایم شهری از طریق سیستمهای هوشمند اعلام کرد: حرایم شهری فرصت کسب درآمد برای شهرداری است ولی اگر نتوانیم کنترلی بر ساخت و ساز در حرایم شهری داشته باشیم، تبدیل به معضلی برای آینده شهر میشود.
تیزپاز با اشاره به ضرورت برنامهمحوری در ارائه خدمات شهری نیز گفت: برای کنترل حرایم شهری باید از ابزارهای تکنولوژیک و هوشمندسازی به بهترین نحو استفاده شود.
در پایان این مراسم، جانفشان نوبری به عنوان شهرداری منطقه ۶ تبریز معرفی و از خدمات احمد انیسه در دوران مدیریت شهرداری منطقه ۶ قدردانی شد.
اجرای ۳۰ کیلومتر پروژه فیبر نوری در تبریز
محبوب تیزپاز پیش از ظهر امروز در مراسم معارفه علی قاسمی، سرپرست شهردار منطقه ۳ تبریز اظهار کرد: منطقه ۳ تبریز جزو مناطقی است که نگاه صرفا عمرانی در آن جوابگو نبوده و جنس مطالبات آن متنوع و منطبق بر مباحث فرهنگی و اجتماعی است.
وی با اشاره به دیدار هفتگی شهردار تبریز با شهروندان افزود: بررسی پروندههای دیدار مردمی، بیانگر فعالیت مناطق در حوزه پاسخگویی به شهروندان باشد.
وی با اشاره به بودجه ۲۰ هزار میلیارد تومانی شهرداری تبریز در سالجاری، خاطرنشان کرد: تحقق بودجه ۸۱ درصدی شهرداری منطقه ۳ در نتیجه تلاش و همدلی کارکنان اتفاق افتاده و امیدوارم این همدلی با مدیریت جدید تداوم یابد.
معاون برنامهریزی و توسعه منابع انسانی شهردار تبریز با بیان اینکه هوشمندسازی یکی از پروژههای مدیریت شهری برای سال جاری است، اعلام کرد: هوشمندسازی نیازمند توسعه زیرساختهای مورد نیاز برای این حوزه است و در همین راستا احداث ۳۰۰ کیلومتر فیبر نوری در سال جاری در دستور کار قرار گرفته است.
وی خاطرنشان کرد: تبریز برای اولین بار در کشور، پروژه فیبر نوری را از مخابرات گرفته و نزدیک به ۳۰ کیلومتر نیز تا به امروز احداث شده است.
وی یادآور شد: تبریز به عنوان یکی از کلانشهرهای کشور مالک تمام پروژه فیبر نوری شهر است و وجود این زیرساخت گلوگاهی برای شهرداری تبریز در حوزه هوشمندسازی است.
تیزپاز با بیان اینکه تبریز در شش ماه نخست سال پاکترین شهر ایران بوده، تأکید کرد: حذف نمکپاشی و پروژههای زیستمحیطی باعث کاهش آلودگی هوای شهر در نیمه نخست سال شده و تبریز پاکترین شهر ایران در این مدت بوده است.
وی با بیان اینکه در شش ماهه نخست سالجاری، هوای تبریز ۳۷ درصد پاکتر از آلودهترین روز در مدت مشابه سال گذشته است، گفت: توجه به سلامت عمومی شهروندان در دستور کار مدیریت شهری است و مدیریت شهری تبریز خود را بدهکار نسلهای آتی در حوزه آلایندگی محیط زیست میداند.
وی تأکید کرد: شهرداری تبریز از ارائه کارکرد صرفا عمرانی عبور کرده و در حال حاضر به فکر سلامت شهروندان است.
وی علی قاسمی را یکی از مدیران متخصص و مردممدار شهرداری تبریز معرفی کرد.
منبع خبر: خبر گزاری ایسناآخرین اخبار,پربازدید ترین اخبار, اخبار روزبیشتر بخوانیم دستگاه تصفیه آب
بیشتر بخوانیمروشهای انتخاب و خرید نهالهای سالم برای باغبانی